dobíjecí stanice
Re: dobíjecí stanice
Ty superkondenzátory asi budu muset zkusit.
Free energy je docela hezky provedený podvod.
Free energy je docela hezky provedený podvod.
Free energy určitě není podvod, když to ukazuje tolik hezkých videí.
A protože je to vyrobit tak jednoduché, nevyplatí se to vyrábět, obchodníci by na tom nevydělali...
A asi jsou na tom nějaké patenty a licence
A nějaká speciální přísada z laboratoří La Gargamel, která se hůř shání.
A protože je to vyrobit tak jednoduché, nevyplatí se to vyrábět, obchodníci by na tom nevydělali...
A asi jsou na tom nějaké patenty a licence

Mno dobrý, ale já celé dopoledne rozdělával harddisky kvůli magnetům a co teď s tím? 

"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
robodoupe.cz
Dobrý nápad. Pokusím se La Gargamel sehnat. Až to udělá nějaké "puff", pošlu taky hezké video - černý nos a začouzené vlasy 
@Dex: ty magnety z harddisku dej do sloupečku. Jen pozor, ať nezastavíš rotaci Země!

@Dex: ty magnety z harddisku dej do sloupečku. Jen pozor, ať nezastavíš rotaci Země!
Mám několik magnetů z velmi starých HDD, ty mi příjdou silnější než z těch SATA disků. Aspoň tím, že si je "lepím" na trezor v práci a sundat je je zábavné (když o to někoho požádám)...nemám ale drát jinak bych už motal ..a měřil...
-
Co se týká free enegy myslím že je to velice pěkně zdokumentováno tady: https://www.youtube.com/watch?v=hoqF3gjLIyI veškeré jiné technologie jsou jen další dobře zamaskované konvenční technologie.
Je zde i další odvetví ktere by se s trochou nadsázky dalo nazvat free energy a opravdu funguje. Bohužel v praxi se dá získat jen zanedbatelné výkony. Obecně jsou tyto metody známy jako energy harvesting.
Je zde i další odvetví ktere by se s trochou nadsázky dalo nazvat free energy a opravdu funguje. Bohužel v praxi se dá získat jen zanedbatelné výkony. Obecně jsou tyto metody známy jako energy harvesting.
Tak nevím, to co tam vysvětluje je pro mě španělská vesnice. Raději budu věřit videu kde někdo uprostřed pole na kus plastový trubky namotá měděnej drát, oboustrannou lepící páskou k ní přilepí magnet a pak na to připojí motorek co se hned točí..možná je to nahrané, nastříhané..možná je nastříhané když někdo vezme 2lt cocacoly a otevře jí a vhodí dovnitř jeden bombón a to téměř vybuchne a vystřelí to proud coky do výšky 5 metrů. nebo když tím zkouší nafouknout šprcku co jim exxploduje protože se tam ten co2 už nevleze. To by pak znemenalo, že v samotných 2lt cocacoly je víc jak 12 lt co2 protže klasická šprcka má ten objem. Je to fake nebo je to pravda ? Takže namotanýmu drátu s magnetem já věřit budu a jak jsem psal, jakmile někde seženu ten drát tak si to hnedle vyzkouším
-
Tak dej potom vědět jak jsi dopadl..JuraS. píše:jakmile někde seženu ten drát tak si to hnedle vyzkouším

Ten drát koupíš v každé prodejně s elektroinstalačním materálem nebo v jakémkoli hobbymarketu. Jen z něj budeš muset sloupnout plastovou izolaci. I když, teď se dívám, další překážka na obzoru. Ono je třeba taky pájení a to ti zatím asi ještě moc nejde. Nebo už ano? Jo a oboustranná lepící páska se dá koupit v papírnictví...... jakmile někde seženu ten drát tak si to hnedle vyzkouším

Jen pozor, abys té energie neodebral moc a nevytvořil si v obýváku černou díru.
jrt
Na černé díry si dávejte pozor, něco z nich prý září 

"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
robodoupe.cz