Ono i video "zasekávající konstrukce" by bylo zajímavé minimálně proto, že by člověk viděl, co se stane když ...
Pokud jsem to změřil dobře, mám přechodový odpor 0,2 - 0,5 Ohm. Cca to samé mi ukázalo měření na 1) 2mm modelářských konektorech male/female, 2) konektory XT60 a 3) 2,54mm kolík+dutinková lišta. Nabíječku mám Jeti Char 30 plus a pak ty hračkové adaptérové 9,6V.jrt píše:Drží to možná krásně, ale pro nabíječku je podstatné, jaký má takovýhle kontakt přechodový odpor?
Ty hodnoty spíš vypadají na nepřesnost měřidla při měření malých odporů, ale - jak vidno - supermagnety jsou nejspíš jako kontakty vyhovující. Tak zas umřu o něco míň hloupej...hubacekp píše:Pokud jsem to změřil dobře, mám přechodový odpor 0,2 - 0,5 Ohm. Cca to samé mi ukázalo měření na 1) 2mm modelářských konektorech male/female, 2) konektory XT60 a 3) 2,54mm kolík+dutinková lišta. Nabíječku mám Jeti Char 30 plus a pak ty hračkové adaptérové 9,6V.
Ba ne, cit mi říká, že tohle bude tuhé dostatečně.Dex píše:Jinak já osobně bych se trochu bál tuhosti celé konstrukce a i když je Merkur hezký tak nevím jestli je na tohle úplně vhodný ...