Ahojte.
V sobotu 28.3.2015 sme sa zucastnili na medzinarodnej robotickej sutazi Robotic Tournament 2015 v polskom meste Rybnik.
Atmosfera bola uzasna, organizacia aj vsetko ostatne bolo bravurne zvladnute. Prihlasenych bolo 180 robotov v 9 kategoriach.
Sutazili sme v dvoch kategoriach a to Mini SUMO a Free Style. V kategorii Mini SUMO sme mali prihlasenych 3 robotov a mojej priatelke Majke sa podarilo ziskat KRASNE 1. ZLATE miesto s robotom LUMP. O to viac nas to tesi, lebo sa nam to podarilo ziskat prave v Polsku, kde je naozaj obrovska konkurencia.
Ja som sutazil v kategorii Free Style s robotickym oblekom Iron Patriot z filmu Iron Man 3. S tymto oblekom sa mi podarilo ziskat hned dve ceny a to 1. ZLATE miesto poroty a aj divacku cenu.
Foto z odovzdavania cien
Robotic Tournament 2015
Re: Robotic Tournament 2015
Gratuluju! Doufám, že se s Iron Patriotem setkáme i na Robotickém dnu 2015 v Praze.
BTW: To se to priatelke Majke vyhrává, když má doma Iron Mana
BTW: To se to priatelke Majke vyhrává, když má doma Iron Mana

jrt

DAKUJEMEE
Aj sme rozmyslali nad tym, ze by sme prisli do Prahy, ale sutaze su rozdelene na 2 dni a to nam nevyhovuje. Nie je ani kategoria Free style, takze s Iron Patriotom sa sutazit neda. V nedelu o 17 ak by to skoncilo potom dllllhhaaaa cesta domov a rano skoro do prace.
A co tedy je "Art, Robots & Entertainment - otevřená soutěž - "umění / robotika / zábava" - umění v robotice, roboti v umění, zábavná robotika, robotika v zábavě..."???eMZet píše:Nie je ani kategoria Free style, takze s Iron Patriotom sa sutazit neda.
Jen jestli ty se jen nevymlouváš...

jrt
jaaaaj ospravedlnujem sa to som akosi prehliadol. Pozeram Free Style a to som si nevsimol.
Urcite sa nevyhovaram. Oblek ma skoro vzdy velky uspech ked nie sutazne tak divacky urcite a aj s Mini sumakmi by sme si zasutazili, ale ako som pisal rozdelenie na 2 dni nam absolutne nevyhovuje.
Dost by sa nam to predrazilo a ako som pisal prisli by sme v nedelu domov v noci a rano stavat do prace.
Urcite sa nevyhovaram. Oblek ma skoro vzdy velky uspech ked nie sutazne tak divacky urcite a aj s Mini sumakmi by sme si zasutazili, ale ako som pisal rozdelenie na 2 dni nam absolutne nevyhovuje.
Dost by sa nam to predrazilo a ako som pisal prisli by sme v nedelu domov v noci a rano stavat do prace.
To chce hezky na pondělí dovolenou, však je to jednou za rok 

"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
robodoupe.cz
Bohuzial nemame moznost si zobrat dovolenku hoci kedy.
Naposledy upravil(a) eMZet dne 01 kvě 2015, 07:51, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem "Železňáka" viděl v Bratislavě a můžu se jen přidat k těm, kdo litujou, že nebude i v Praze...
Nikoho plánovaně neurážím. Jestli se Vám nelíbí co píšu, tak to nečtěte. A ostatně, třeba za to nemůžu - Researchers believe that dark humor can be a significant symptom of dementia.