Veselé obrázky
Re: Veselé obrázky
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
Doufám že se tento můj monolog někomu líbí a nebo alespoň nikoho neuráží.
Dnes jsem narazil na takové tři zajímavosti:
První se jmenuje LittleBits - minimálně je to hezky udělané, těžko posoudit, jakou to má hodnotu jako stavebnice.
Druhá mi přijde spíš strašidelná - koho by napadlo dělat si lampičku na čtení z arduina a bionické hlavy: dřevěná hlava
A třetí se mi líbí hlavně proto, že mi hodně připomíná zdejší logo a tak jsem si představil jak si ho Jirka postaví a ráno když přijde do práce tak ho pozdraví: automatický push puppet (jak se to jmenuje česky??)
Dnes jsem narazil na takové tři zajímavosti:
První se jmenuje LittleBits - minimálně je to hezky udělané, těžko posoudit, jakou to má hodnotu jako stavebnice.
Druhá mi přijde spíš strašidelná - koho by napadlo dělat si lampičku na čtení z arduina a bionické hlavy: dřevěná hlava
A třetí se mi líbí hlavně proto, že mi hodně připomíná zdejší logo a tak jsem si představil jak si ho Jirka postaví a ráno když přijde do práce tak ho pozdraví: automatický push puppet (jak se to jmenuje česky??)
Já se rád pobavím
Například to velké Arduino je hezké a zjevně i plně funkční
Například to velké Arduino je hezké a zjevně i plně funkční
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
robodoupe.cz
Mě hodně pobavila ta slečna na začátku - když je to cítit pečeným vepřovým, tak to asi nedržíš správně
Soldering fumes make you stronger!
Tak pozor, dnes jsme se zase volně přesunuli do kuchyně a prozradíme si tajný babiččin recept:
Jak leptat plošňáky v láku od okurek
Jak leptat plošňáky v láku od okurek
Ahoj,
Dnešní návod je z oboru těch klasičtějších, vždyť NE555 je tu už opravdu dlouho.
Drobná modifikace spočívá v mírném zvětšení a upravení na *.*nožku.
555 *.*nožka
Dnešní návod je z oboru těch klasičtějších, vždyť NE555 je tu už opravdu dlouho.
Drobná modifikace spočívá v mírném zvětšení a upravení na *.*nožku.
555 *.*nožka
Naposledy upravil(a) fulda dne 26 dub 2016, 21:12, celkem upraveno 1 x.
Nebo NADrohožka??jrt píše:Není to spíše PODnožka?
Ahoj,
dnes mne zaujal jeden zajímavej způsob, jak udělat čtení hodin ještě komplikovanější.
V tomto případě s použitím Fibonacciho posloupnosti. Uděláme škatulky o velikosti 1,1,2,3,5 a zobrazujeme na nich barvy podle toho, kolik je hodin:
Fibonacciho hodiny
dnes mne zaujal jeden zajímavej způsob, jak udělat čtení hodin ještě komplikovanější.
V tomto případě s použitím Fibonacciho posloupnosti. Uděláme škatulky o velikosti 1,1,2,3,5 a zobrazujeme na nich barvy podle toho, kolik je hodin:
Fibonacciho hodiny