EDIT: Abych byl fer, dokazu pochopit, ze muze byt levnejsi vymenit kus zeleza nez udrzovat nejakou vetev kodu, ale na to mi prijde, ze tech aut bude jezdit jeste celkem dost (Tesla 2017)Pro vaše vozidlo probíhá servisní kampaň týkající se fungování kamer a možnosti přijímat aktualizace firmwaru.
Můžete mít nárok na bezplatný upgrade na kamery, které podporují technologii Tesla Vision.
Aby nedocházelo k omezením při přijímání softwarových aktualizací, musí se ve vašem vozidle tento díl vyměnit.
Software design
Software design
Pro pobaveni, v aplikaci jsem nasel, ze je na auto svolavacka - je treba vymenit kameru, aby zase zacaly chodit aktualizace software. By me celkem zajimalo, jak to maji prodratovane :):)
Re: Software design
A to je aktualizace firmware té kamery nebo celého auta?
Třeba si při minulé aktualizaci podřízli větev a budoucí aktualizace jsou teď zablokované.
Třeba si při minulé aktualizaci podřízli větev a budoucí aktualizace jsou teď zablokované.
Nikoho plánovaně neurážím. Jestli se Vám nelíbí co píšu, tak to nečtěte. A ostatně, třeba za to nemůžu - Researchers believe that dark humor can be a significant symptom of dementia.
Re: Software design
Cele auto (update map jednou za cas chodi). Posledni realna aktualizace mi prisla v rijnu lonskeho roku (pokusy servisu pri nejakych prilezitostech prehrat tu samou verzi nepocitam).
Ale pricital jsem to tomu, ze se na starsi verze hardware proste vyflajzli - tusim v roce 2018 treba presli u nekterych kamer z red-green-gray na RGB. Takze to vpodstate prijemne potesilo ze je sance na dalsi aktualizace (kdyz jsem mel pujcene nahradni auto, nektere novinky se mi libily).
Ale pricital jsem to tomu, ze se na starsi verze hardware proste vyflajzli - tusim v roce 2018 treba presli u nekterych kamer z red-green-gray na RGB. Takze to vpodstate prijemne potesilo ze je sance na dalsi aktualizace (kdyz jsem mel pujcene nahradni auto, nektere novinky se mi libily).