Články o arduinu na íděsu

V lampárně možno podat stížnost na jiného člověka, na firmu, na úřad, na politickou stranu, na sousedovo zvíře, na milence své ženy, na vlastní ženu, na cizí ženu, na počasí, na vládu, na daně, na Láďu, na admina a na fůru jiných věcí.

Lampárnu též možno využít k pokládání dotazů filosofických, metafyzických, alchymistických, astrologických či běžnému zařazení se vyhýbajících.
Odpovědět
fulda

Články o arduinu na íděsu

Příspěvek od fulda »

Ahoj,

pobavily mne tyto dva komerční články na íděsu. Je to vlastně jen rozepsaná reklama. Spíš jde o to, jak poklesla cena těchto komerčních sdělení a nebo jak se daří bastlení.

Pozor, následující články jsou čistá reklamština:
Nejčastější chyby začátečníků s Arduinem: Jak se vyhnout zničeným čipům a frustraci?
Proč si stavět chytrou domácnost svépomocí? Odhalte svobodu DIY automatizace
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
petr-kubac
Kontaktovat uživatele:

Re: Články o arduinu na íděsu

Příspěvek od petr-kubac »

Takové články jsou velmi řídká polívčička, která vypadá učeně pro lidi co o mikrokontrolérech jen slyšeli.... "něřetřetěžujte piny.... nainstalujte ovladač pro CH340...."

Podle mně by republika unesla 10x tolik bastlířů než kolik jich ve skutečnosti je.
Ať se pravověrní Ajťáci nezlobí, ale programováním umělé inteligence v Pythonu - se uživíte v Americe, nebo za EU-dotace někde v Německu

V Česku máme jiný problém - předváděl jsem známým radioamatérům své už velice letité SUMO roboty, jeden z nich si to natočil na video a jeho šéf - majitel firmy na kotle - se zbláznil, že už dva roky hledá někoho, kdo mu k nové generaci kotlů vyrobí procesorové řízení - tak mě s mojí 15 hodinovou pracovní dobou "od průseru k průseru" bombarduje maily "určitě se domluvíme"...
"The best computer language is a solder" - "Nejlepší programovací jazyk je pájka" - Bob Pease
Dex
Administrátor

Příspěvek od Dex »

A teď si představ, že ani ti programátoři v pythonu (a bavím se o programátorech!) na trhu nejsou, s Javou je to podobné a takhle bych mohl pokračovat ještě docela dlouho ;)
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
petr-kubac
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr-kubac »

No jo - nemohu se ubránit odbočce, která je OFF TOPIC a protistátní zároveň:
Ani nemusím programovat v Javě (nebo v AVR assembleru)..... stačí když přehazuju kompost vidlemi.
U jedné plotové tyčky se srocují bílá děcka z hoteláku, o dvě tyčky dále se srocují černá děcka z vyloučené lokality a prohlížejí si dospělého člověka, který pracuje, protože toto - díky dávkám v "hmotné nouzi" - ještě neviděly
"The best computer language is a solder" - "Nejlepší programovací jazyk je pájka" - Bob Pease
E-Ryc

Příspěvek od E-Ryc »

Treba ti ta decka chtela pomoct a ty jim ty vidle ne a ne pujcit ;)
fulda

Příspěvek od fulda »

petr-kubac píše: 07 srp 2026, 09:22 V Česku máme jiný problém - předváděl jsem známým radioamatérům své už velice letité SUMO roboty, jeden z nich si to natočil na video a jeho šéf - majitel firmy na kotle - se zbláznil, že už dva roky hledá někoho, kdo mu k nové generaci kotlů vyrobí procesorové řízení - tak mě s mojí 15 hodinovou pracovní dobou "od průseru k průseru" bombarduje maily "určitě se domluvíme"...
Ahoj,

Z mojí praxe s těmito "určitě se domluvíme". Většinou mají představu, že se domluví na tom, že pro ně budeš pracovat za to - darmo (zadarmo), protože tě to stejně baví. Když si řekneš o testovací zařízení, tak to bude problém a je jim divné, že to nefunguje na první dobrou.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
E-Ryc

Příspěvek od E-Ryc »

fulda> to mi zni nejak povedome...
HonzaD

Příspěvek od HonzaD »

Nicméně reklama nebyla marná - kouknul jsem, kdo je zadavatelem a zjistil jsem, že mají poštovné jen 29 korun. Koupil jsem od nich tedy servo o pouhých deset korun dráž než má konkurence a ukázalo se, že na rozdíl od Číňana na Aliexpressu jsou kolečka skutečně kovová. Doufám, že mi tedy vydrží.
Odpovědět