nákupy v Číně

V lampárně možno podat stížnost na jiného člověka, na firmu, na úřad, na politickou stranu, na sousedovo zvíře, na milence své ženy, na vlastní ženu, na cizí ženu, na počasí, na vládu, na daně, na Láďu, na admina a na fůru jiných věcí.

Lampárnu též možno využít k pokládání dotazů filosofických, metafyzických, alchymistických, astrologických či běžnému zařazení se vyhýbajících.
E-Ryc

Re: nákupy v Číně

Příspěvek od E-Ryc »

Tak tabulky porad existovat budou, samozrejme. Ja to pochopil tak, ze (alespon ty velke) shopy to clo budou vybirat primo pri objednavce, stejne, jako uz dneska vybiraji DPH. A pak zrejme poslou celnikum toho ktereho statu penize a nejaky report s miliony radek, ktere stejne nikdo nijak nezkontoluje.
Dex
Administrátor

Příspěvek od Dex »

Ano, přesně takhle to má fungovat třeba u Alíka. Dnes jsem tam koukal a u položek, které jsem měl poznamenané z června, žádnou změnu v ceně nevidím (a z EU skladu to nejde).
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
HonzaD

Příspěvek od HonzaD »

Na Aliexpressu to funguje tak, že clo pro EU není vidět, dokud nedojdete na poslední stránku před tlačítko "objednat". Tam se k ceně přidá clo, cca 80 Kč za položku. Úplně jsem to nezkoumal, ale myslím, že 3x ESP32 od jednoho prodejce = 80 Kč, 1x to samé ESP32 od tří různých prodejců = 240 Kč.
Dex
Administrátor

Příspěvek od Dex »

Potvrzuju, teď to vidím taky. Jo a Alík má 1 EUR za 29 CZK :lol:
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
Odpovědět