PLA scam
Re: PLA scam
Pro ušetření čtvrt hodiny života shrnutí od umělého inteligenta (video jsem neviděl)
Dále tvrdí, že existuje více podobných testů, které se ve výsledcích shodují. Nepoužívám, nezkoumal jsem hlouběji.Video „3D Printing’s Biggest Scam Is Even Worse Than We Thought!“ ukazuje, že uhlíková vlákna v běžných FDM filamentech nefungují tak, jak slibuje marketing. Autor provádí mikroskopii, 3D skeny a mechanické testy a dochází k závěru, že CF filament často není pevnější ani tužší – a někdy je dokonce horší než obyčejný materiál.
-
Vladimir66
nejlepe necist vubec zadne prispevky, tim usetrite nejvice casu. staci jen titulek videa.. 
Sorry, ale proklikal jsem video a prakticky neustále tam vidím ksicht nějakého youtubera jak mele a mele a mává rukama ja to tak všichni youtubeři dělávají. V 99,99% případů je informační hodnota takových videí nula, dala by se nazvat jen jako "obsah". Ty zajímavé videa zobrazují věci o kterých je řeč, ne nějakého "tvůrce obsahu" jehož jediným účelem je nahrání svého ksichtu na internet. Tady je krátké shrnutí vždy na místě, nikdo se zdravým rozumem už tohle nesleduje.
když něco hledám na netu a Googl mi nabídne "vysvětlení" pomocí videa, tak to ignoruju. Ty videa jsou naprostá ztráta času. Nejen ta soukromá, ale i rádoby odborná "vzdělávací" videa velkých firem. Ty jsou především reklamní.