Humanoid robot olympics
Re: Humanoid robot olympics
Asi v první řadě nebylo nejmoudřejší tahat sem takhle off-topic téma. Přiznám se, že nechci úplně rozporovat zkušenost "očitých svědků", na druhou stranu mám dost vlastních negativních zkušeností s trvanlivostí plastů v nepříznivých podmínkách. Napadlo mě, jestli to nemůže být třeba tím, že 3D tištěné věci jsou mnohem masivnější než sériově vyráběné plasty? Třeba mnou zmiňované truhlíky mají tloušťku stěny bezmála 1 mm a udrží deset litrů vody a dvacet litrů hlíny, kdežto 3D tištěná 1 mm tenká stěna stěží udrží svoji váhu.
V nejhorsim to Dex oddeli 
Ja si zas rikal, jestli vetsi krehkost (rychlejsi krehnuti) "kupovanych" plastu nesouvisi s necim, co se pridava do plastu, co se zpracovavaji na strikolisu.
Ja si zas rikal, jestli vetsi krehkost (rychlejsi krehnuti) "kupovanych" plastu nesouvisi s necim, co se pridava do plastu, co se zpracovavaji na strikolisu.
Řešení to asi je. V 80-tých letech jsem si takhle vylaminoval kanoi a mám ji dodnes. Také jsem si vylaminoval 2m velkou parabolu na satelit. Ta byla složitější, musel se dodržet tvar a zalaminovat kovová folie. Parabola také stále slouží.
truhlíky na kytky moc nevydrží. Mě se také rozpadají. Může za to UV záření.
A nakonec: trpaslíka nechci. Potřebuju robotizovanou kočku, protože mám souseda, ten se jmenuje Kocourek a chová kočky. Jeho kočky chodí kadit ke mě na zahradu. Já po nich uklízím. Kočičí exkrementy nahážu na můj kompost a soused Kocourek se rozčiluje, že to smrdí. Postavil si před mým kompostem betonovou zeď. Tak chci dát nad zeď na moji stranu kočičího robota s detektorem pohybu. Vždcky když by soused Kocourek vylezl na zahradu, tak by na něj můj robotizovanej kocourek hlasitě zamňoukal a zamával mu tlapičkou.