Ahoj,
v rámci jarního úklidu jsem se rozhodl zlikvidovat jeden nedodělaný konferenční stolek. Tedy vlastně jen ten kartónovej rastr, kterej je vyfocenej na fotkách v prvním odkazu.
Rastr 19x13 krabiček, každá 5x5cm. Původní představa byla, že do něj osadím THT verzi neopixel ledek, ty už tam ale nejsou.
Pokud by ho někdo chtěl, jsem ochoten dopravit na říjnové robodoupě.
Pokud se ale nikdo neozve včas, dojde za současného sychravého počasí k uvolnění zbytkového tepla při celkové kremaci.
Jindra
daruji rastr pro LED stolek
daruji rastr pro LED stolek
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
Re: daruji rastr pro LED stolek
Já bych to mohl zkusit nabídnout nějakému studentovi na projekt z Programování mikrokontrolerů nebo tak něco. Tak energii zatím neuvolňuj, přivez to, a kdyžtak s tím roztopíme gril příště.
Nikoho plánovaně neurážím. Jestli se Vám nelíbí co píšu, tak to nečtěte. A ostatně, třeba za to nemůžu - Researchers believe that dark humor can be a significant symptom of dementia.
Dobrá, prodáno pánovi ve žlutém.
Mám otázku, z čeho, z jakýho materiálu byl ten "kartonovej" rastr? Jak velký LEDky bylo možno osadfit do každého pole? Potřebuju udělat zábleskový IR maják a tak se rozhlížím z čeho to vyrobit. Jde o to, aby to vydrželo nepřízeň počásí, bylo to trvalé, odráželo to IR vlnění.
Třeba karton od slepičích vajec není moc vhodný
Třeba karton od slepičích vajec není moc vhodný
Tak to asi není úplně to správné. To moje byl prostě kartón. Myslím, že Oppboga Excellent, nebo Oppboga Excellent.
Pro to co hledáš bych použil něco ze Zenitu, nebo z RMP.
V mojem případě byl rozměr cca 5x5cm a hloubka podle úhlu té konkrétní ledky. Ledka byla 5mm a byla jedna v každé buňce.
Pro to co hledáš bych použil něco ze Zenitu, nebo z RMP.
V mojem případě byl rozměr cca 5x5cm a hloubka podle úhlu té konkrétní ledky. Ledka byla 5mm a byla jedna v každé buňce.