Váš EGGBOT návod?
Váš EGGBOT návod?
Ahoj není nějaký návod na stavbu nebo dokumentace alespoň.Váš začátečník skyro.Vypadá hezky 

Re: Váš EGGBOT návod?
Myslím, že EggBot si většinou každý vyrábí podle svého návrhu a podle svých výrobních možností. Kolega Fulda třeba z plexiskla, já naopak z hliníkových profilů a viděl jsem i EggBoty papírové, překližkové nebo tištěné na 3D tiskárně.
A inspiraci pro vlastní tvorbu najdeš na wiki webu Evil Mad scientist, kde jsou odkazy na mechaniku, elektroniku i software.
A inspiraci pro vlastní tvorbu najdeš na wiki webu Evil Mad scientist, kde jsou odkazy na mechaniku, elektroniku i software.
jrt
Hezká odpověd přeloženo není návod a kašlu na vás idi... itak dík ale netřeba odpovídat za každou cenu.
A podíval ses vůbec na tu wiki? Tam je k dispozici kompletní stavební návod, výkresy součástí, podklady pro výrobu plošného spoje řídící elektroniky a program pro mikroprocesor. Pak jsou tam ještě odkazy na rozmanité jiné konstrukce Eggbotu.
U těchto konstrukcí ale dvojnásob platí: "Chytrému napověz..."
jrt
Jirko, ty jsi špatný, ty jsi vůbec nepochopil, že si skyro vůbec nechce číst nějaký hloupý návod (to ti mohlo konec konců dojít, když jsi si všimnul, že nestvoří větu holou). On prostě chce postavit eggbota. Kdyby chtěl číst, tak napíše do čtenářského klubu.
Možná by zvládl se koukat na tříminutové video, ale určitě ne delší.
Možná by zvládl se koukat na tříminutové video, ale určitě ne delší.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.