Micro:bit rev.2

Odpovědět
Uživatelský avatar
jrt
Příspěvky: 1855
Registrován: 17 úno 2013, 17:13

Micro:bit rev.2

Příspěvek od jrt »

jrt
jederobot.cz, hobbyrobot.cz, profirobot.cz
edurobot.cz, robodoupe.cz
Uživatelský avatar
fulda
Příspěvky: 1098
Registrován: 04 led 2016, 17:18

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od fulda »

Myslíš, že by se ten reprák dal k něčemu použít? Třeba do eNkových vláčků? :)
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
Uživatelský avatar
jrt
Příspěvky: 1855
Registrován: 17 úno 2013, 17:13

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od jrt »

Tenhle reprák je vysloveně nevhodný pro modelovou železnici, a velikosti N může být dokonce osudný :lol:
jrt
jederobot.cz, hobbyrobot.cz, profirobot.cz
edurobot.cz, robodoupe.cz
Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1328
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od Dex »

Holt se musí konečně posunout k velikosti, která je vidět i bez lupy. Do H0 či rovnou 0 se to vejde :lol:
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz
butan
Příspěvky: 63
Registrován: 02 dub 2019, 07:06

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od butan »

Fuldo, myslíš tenhle měnič https://datasheet.lcsc.com/szlcsc/18111 ... C94599.pdf
A pouštět do něj brblání dýzlového motoru? Lokomotivy asi budou vyplněné zátěží, ale do vagónu by se třeba vešel.
Uživatelský avatar
fulda
Příspěvky: 1098
Registrován: 04 led 2016, 17:18

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od fulda »

Ano, myslím tenhle měnič. Běžně se repráky do lokomotiv dávají (i v Normální velikosti)
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
Odpovědět