kopie cipu 14M

Odpovědět
nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox »

Ahoj,
jsem tu novy, tak predem se omlouvam za mozna hloupy dotaz.
Mam Pixace 14M s nahranym programem a potrebuji udelat kopii tohoto cipu.
Jde to? pripadne jak.
diky
jova
Příspěvky: 341
Registrován: 16 pro 2013, 11:40

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od jova »

Nejde to. Program se dá nahrát pouze z PC do čipu.
nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox »

A neni nejaka moznost vytahnout"Bitove" cely program?
diky
Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1312
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od Dex »

Ne. A v čem je problém nahrát ten program do jiného čipu?
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz
nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox »

Zdrojak nemam, jedine co mam je ten cip. Pokud odejde, tak nemam nahradu. A program jsem na nej odladoval pred mnoha lety, celkem dlouho to trvalo:_((( ridi nataceni solar panelu.
Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1312
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od Dex »

Tak to je docela smůla, že není záloha zdrojáků tak důležitého projektu, ale opravdu nevím o tom, že by to šlo.
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz
aladin
Příspěvky: 290
Registrován: 12 kvě 2013, 06:43

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od aladin »

...a co to vlastně dělá? otáčení by neměl být tak složitý problém na napsání znova
fischertip.cz, Stavebnice.com, MerkurRobot.cz, KlubTechniku.cz
nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox »

Nataci panel dle slunce. Jsou tam ctyri pidi panylky, ktere sleduji pozici a uroven svetla. A u tohoto jsem dost dlouho ladil urovne z tech panylku, aby to slapalo jak ma. Prubnu jeste sosnout data pres pic programator. jinak musim oprasit basic a znovu...
elgo
Příspěvky: 2
Registrován: 18 pro 2019, 19:37

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od elgo »

Nazdar, ak si pri programovaní pica nenastavil security bit, tak by to nemal
biť problém s načítaním späť do PC.
Odpovědět