Dálkové ovládání experimentů

Pochlubte se svým robotem ostatním!
Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1349
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od Dex »

Tak zkusím výstřel do tmy :D za kolika NATy to máš respektive je tam více než jeden?
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz
fwd
Příspěvky: 19
Registrován: 18 kvě 2019, 21:51

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od fwd »

Nevím, jestli je to na mě. Já jako klient to mám za dvěma NATy,jeden u poskytovatele, jeden u mě. FW jsem se díval a neomezuji nic.
Používám Noscript na FF, ale je povolen vosrk i peerjs

obraz z kamery vidím, tlačítka se přepínají (je vidět změna stavu), ale ledky se neovládají.
Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1349
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od Dex »

Já myslel hlavně Martina :)

Já mám doma taky dva NATy, ale ten u poskytovatele je 1:1 na veřejnou IP.
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz
fwd
Příspěvky: 19
Registrován: 18 kvě 2019, 21:51

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od fwd »

Jo, tak to jo. Já myslel, že to má Martin vyřešený. To se chová asi jako server a bude třeba na jeho fw povolit/forwardovat nějaké porty. Nejprve asi zjistit, které to jsou.
Uživatelský avatar
fulda
Příspěvky: 1156
Registrován: 04 led 2016, 17:18

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od fulda »

Ahoj,

jestli něco potřebuješ rozbít, tak stačí naznačit.
Obrazovou přílohu jsem poslal separátně. Na dvě kliknutí jsem vygeneroval dvě chyby, tak jsem toho nechal.
1) bílá stránka s tlačítkama na která mohu mačkat dle libosti, ale nic ndělají
2) obrázek z kamery a zpráva M$ firewallu o nepovoleném přístupu.

a pak připomínky o inicializaci, které už popsal David.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.
fwd
Příspěvky: 19
Registrován: 18 kvě 2019, 21:51

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od fwd »

Tak už jsem chtěl gratulovat, chvíli se to chovalo jinak.
Nikde jsem nic u sebe neměnil (FW, nastavení Win).
Na jednom PC mi to už fungovalo, ale zavřel jsem okno a pak už ne.
Na druhém píše "Another client is connected to the server ... try it later"
Asi je někdo připojený a mně se nezobrazuje hláška.
A na virtuálu (Linux Mint) to zase nepíše nic a nejde.
Vše FF.
Někdy nahoře je čas, případně hláška, někdy ne.
kolbaba71
Příspěvky: 378
Registrován: 12 říj 2013, 17:35
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Dálkové ovládání experimentů

Příspěvek od kolbaba71 »

Já to teď zkoušel na Win10-64bit home se všemi aktualizacemi a funguje bez potíží.
Odpovědět