Máme ale Google Analytics, takže s jistotou víme, kolik lidí co čte, nebo to má alespoň zobrazené na monitoru

Smysl to tedy určitě má, jinak to už asi neděláme

Na jakoukoli reakci zapomeň, to bys musel začít psát o politice, nebo otevřít nějaké opravdu kontroverzní téma. Ostatně viz i zrušené diskuze pod články na RD, protože je prakticky nikdo nevyužíval...Ale asi neumím dostatečně dobře psát, protože to, co jsem kdy zveřejnil, bylo bez jakékoliv reakce.
Když jsi to nakousl, tak šup, ať už jsou na RoboDoupěti, micer taky spoustu svých článků recykloval.Ať už popis mých robotů, seriál o arduinu a nebo článečky (enkodery, ...)
Snad jen Robbus, postavený na fyzické vrstvě CANu. Bohužel, ale byla dokumentace na wiki.robotika.cz, která už je mimo provoz. Tak nevím jestli to má někdo zálohované. Právě před nedávnem jsem to hledal, když jsem navrhoval nový modul, že bych se konečně přizpůsobil. Pokud vím, tak to používá úspěšně Béda na koulíčkovi.AlesH píše:P.S.: Teď mne ještě napadá, jestli by hobby robotice mohlo pomoci něco jako "normalizace". Tedy definice určitých univerzálních "rozhraní", což by umožnilo snadno kombinovat různé "mozky" s různými "podvozky" a snadno řídit různé "aktuátory". Existuje něco obecně přijímaného a rozšířeného?