Lednové Malostranské Robodoupě

Dex
Administrátor

Re: Lednové Malostranské Robodoupě

Příspěvek od Dex »

A já bych ještě doplnil řekněme "sociální rozměr" ;) Prostě pokud během přednášky vidíte něco, čemu nerozumíte a stydíte se zeptat (klasika), tak nebývá problém v předsálí neformálně odchytit přednášejícího a pohovořit. O tom, že se můžeme potkat osobně a poklábosit ani nemluvím. To máte jako s muzikou. Můžete si koupit album respektive příručku, ale atmosféru koncertu respektive robo-akce to nenahradí :)

Je tu snaha pořádat akce častěji a kde je vůle tam je cesta ;) Já si taky musím upravovat kvůli těmto akcím většinou dost plný kalendář, ale prostě mi to za to stojí :)
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz
daton

Příspěvek od daton »

Zdravim
pouze dodám že výhoda zvukových záznamů přednášek je právě v tom že si je lze pustit v době kdy je čas.
Rozumím možnostem dalších diskusí v kuloarech a atmosfeře ale popravdě vš studium naučí jedince pracovat pouze s náměty a kostrou informací ostatní si stejně opatří sám čímž se i vzdělává.
Nechtěl jsem zde rozpoutat vášnivou diskusi pouze jsem chtěl upozornit na fakt že na zvukové záznamy lze mít i jiný názor a že je alespoň pro mne škoda že nejsou. ;)
jrt

Příspěvek od jrt »

Všem zúčastněným velmi děkuji za projevenou přízeň a doufám že se za měsíc sejdeme v ještě hojnějším počtu.
Každý z účastníků dostal DVD s nějakým "čtením na dobrou noc", bohužel však jsem zjistil, že většina DVD se nějak nepovedla a nejsou čitelná - alespoň ne celá.
Obsah tohoto DVD proto najdete zde:

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/x87HT2AC/robodoupe-leden-2016-zip
heslo: hobbyrobot
jrt
Odpovědět