Stránka 1 z 2

Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 28 zář 2015, 09:39
od Dex
Zdravím,

o víkendu jsem kromě věcí na pozadí webu robodoupe.cz předělal i trochu vzhled.

Zajímali by mne Vaše komentáře či nápady, co by se ještě dalo/mělo předělat. Pochopitelně neslibuji, že se vším budu na 100% řídit, ale minimálně o tom budu přemýšlet ;)

Díky za reakce!

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 28 zář 2015, 21:10
od AlesH
Ahoj. Web RoboDoupěte mi připadá OK. Kombinaci článků (blogu) a diskuzního fóra považuji za optimální. Jediné, co mi trochu chybí, je přímý odkaz z horní části fóra na hlavní web RoboDoupěte (v opačném směru ten odkaz je).

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 29 zář 2015, 10:43
od Dex
Na úpravy fóra se teprve chystám, ale odkaz je dobrý nápad. Zkusím ho někam nacpat ;)

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 14 říj 2015, 17:27
od Dex
Nikdo nic?? To se divím... :D

První věc na kterou se chystám bude upgrade na nejnovější verzi phpBB. Kromě jiného je tam šablona podporující mobilní zařízení. Odhadem se k tomu dostanu někdy na přelomu října a listopadu.

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 05 dub 2017, 11:42
od DavidO
AlesH píše:Ahoj. Web RoboDoupěte mi připadá OK. Kombinaci článků (blogu) a diskuzního fóra považuji za optimální. Jediné, co mi trochu chybí, je přímý odkaz z horní části fóra na hlavní web RoboDoupěte (v opačném směru ten odkaz je).
Taky se přimlouvám. Zas mi to včera jeden fórumník připomněl.
Pěkný by bylo, kdyby to v Rychlých odkazech zobrazovalo Nové příspěvky na webu (od posledního přihlášení) a ještě hodilo upozornění do Upozornění ;)

Ale já vím, vyvíjet PhpBB se ti z pochopitelných důvodů nechce (mě by se taky nechtělo), takže bych se spokojil s tím, kdyby v horním proužku byl vedle nápisu FÓRUM.RoboDoupě ještě taky odkaz WEB.RoboDoupě.

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 05 dub 2017, 18:12
od Dex
Vyvíjet interface mezi WP a phpBB opravdu nebudu :D

Odkaz nahoru na web bych dal, ale nepodařilo se mi přijít na to, jak to udělat tak, aby to přežilo aktualizaci. A ručně to tam pokaždé montovat znovu opravdu nebudu ;)

Možná ale někdo víte o nějakém řešení?

Ovšem aby bylo jasno, vnitřně jsem přesvědčen, že určité skupině lidí by nepomohl ani elektrický výboj z klávesnice :lol:

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 05 dub 2017, 21:07
od DavidO
Dex píše:Vyvíjet interface mezi WP a phpBB opravdu nebudu :D
No jestli já si to nemyslel :lol:
Dex píše:Odkaz nahoru na web bych dal, ale nepodařilo se mi přijít na to, jak to udělat tak, aby to přežilo aktualizaci. A ručně to tam pokaždé montovat znovu opravdu nebudu ;)
Já bych klidně hrábnul do overall-header.html v template stylu (jak často se aktualizuje?) a přidal tam <a href="http://robodoupe.cz"><img>... nejspíš do <div id="site-description" ale jestli nechceš, tak co přes něco takovýhohle? https://www.phpbb.com/customise/db/exte ... der_image/ https://phpbb.hifikabin.me.uk/viewtopic.php?f=3&t=42

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 05 dub 2017, 21:33
od Dex
Do html hrabat nechci - nové verze jsou celkem často, ale ty další možnosti vypadají použitelně, zkusím zjistit, zda to něco nerozbije a uvidíme ;)

Ovšem jak jsem psal, elektrický výboj by byl lepší nikoliv však dostačující :D

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 14 dub 2017, 18:24
od Dex
Tak před pár dny vyšla aktualizace jednoho rozšíření, které mi umožnilo přidat do záhlaví odkazy "čistou cestou". Předchozí verze končily vyjímkou ;)

Takhle nějak jsi si to Davide představoval? :D

Re: Úpravy na webu robodoupe.cz

Napsal: 14 dub 2017, 19:55
od DavidO
První krůček dobrý ;)
(teda ono stejně budem muset lidem pořád říkat, že to červený nahoře se dá zmáčknout)