Micro:bit rev.2

Odpovědět
Uživatelský avatar
jrt
Příspěvky: 1744
Registrován: 17 úno 2013, 17:13

Micro:bit rev.2

Příspěvek od jrt » 19 říj 2020, 16:38

jrt
jederobot.cz, hobbyrobot.cz, profirobot.cz
edurobot.cz, robodoupe.cz

Uživatelský avatar
fulda
Příspěvky: 1028
Registrován: 04 led 2016, 17:18

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od fulda » 19 říj 2020, 18:49

Myslíš, že by se ten reprák dal k něčemu použít? Třeba do eNkových vláčků? :)
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

Uživatelský avatar
jrt
Příspěvky: 1744
Registrován: 17 úno 2013, 17:13

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od jrt » 20 říj 2020, 13:43

Tenhle reprák je vysloveně nevhodný pro modelovou železnici, a velikosti N může být dokonce osudný :lol:
jrt
jederobot.cz, hobbyrobot.cz, profirobot.cz
edurobot.cz, robodoupe.cz

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1263
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od Dex » 20 říj 2020, 20:42

Holt se musí konečně posunout k velikosti, která je vidět i bez lupy. Do H0 či rovnou 0 se to vejde :lol:
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

butan
Příspěvky: 61
Registrován: 02 dub 2019, 07:06

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od butan » 14 lis 2020, 10:37

Fuldo, myslíš tenhle měnič https://datasheet.lcsc.com/szlcsc/18111 ... C94599.pdf
A pouštět do něj brblání dýzlového motoru? Lokomotivy asi budou vyplněné zátěží, ale do vagónu by se třeba vešel.

Uživatelský avatar
fulda
Příspěvky: 1028
Registrován: 04 led 2016, 17:18

Re: Micro:bit rev.2

Příspěvek od fulda » 14 lis 2020, 12:56

Ano, myslím tenhle měnič. Běžně se repráky do lokomotiv dávají (i v Normální velikosti)
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host