Siemens Logo

V lampárně možno podat stížnost na jiného člověka, na firmu, na úřad, na politickou stranu, na sousedovo zvíře, na milence své ženy, na vlastní ženu, na cizí ženu, na počasí, na vládu, na daně, na Láďu, na admina a na fůru jiných věcí.

Lampárnu též možno využít k pokládání dotazů filosofických, metafyzických, alchymistických, astrologických či běžnému zařazení se vyhýbajících.
Odpovědět
Horvac
Příspěvky: 9
Registrován: 16 říj 2013, 10:59

Siemens Logo

Příspěvek od Horvac » 13 kvě 2020, 21:34

Ahojte,
u zveřejněných článků je uvedeno: Máte-li něco k tématu... bla bla. ale článek nemá svoji sekci. To si ji má každý založit?

Horvac
Příspěvky: 9
Registrován: 16 říj 2013, 10:59

Re: Siemens Logo

Příspěvek od Horvac » 13 kvě 2020, 21:41

Takže pokračuju zde: Dotaz na autora... jde bez použití orig. prog. sw od Siemense (tedy jen pomocí tlačítek na modulu) zprovoznit TCP/IP připojení? Děkuji.

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1264
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: Siemens Logo

Příspěvek od Dex » 14 kvě 2020, 08:51

Milý uživateli,

asi nedává smysl mít pro každé, často okrajové, téma vlastní sekci. Bude-li dotazů více, jistě časem vlastní sekce vznikne (ale máme tu sekci, kde je možné o to rovnou požádat).

Před desátou večerní položíš dotaz a když do pěti minut nikdo nereaguje, tak to mírně naštvaně flákneš Lampárny. V tvém případě jde vlastně o správný postup ;)

Takže hlavně klid, nervy má člověk většinou jen jedny :)
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

lubolacko
Příspěvky: 1
Registrován: 14 kvě 2020, 07:58

Re: Siemens Logo

Příspěvek od lubolacko » 14 kvě 2020, 09:14

V menu Network sa dá nastaviť IP adresa a Master, anebo Slave mad. Otázka je čo potom ďalej. Každopádne odporúčam stiahnuť si Siemens Logo soft Comfort, po registrácii je zdarma

Horvac
Příspěvky: 9
Registrován: 16 říj 2013, 10:59

Re: Siemens Logo

Příspěvek od Horvac » 14 kvě 2020, 12:53

Díky za odpovědi,
rozhodně jsem nebyl naštvanej a to ani mírně :-) a ani jsem neočekával okamžitou reakci. Jen mi žádná sekce nepřipadla tématicky padnoucí tak jsem ty dva dotazy dal sem abych nevytvářel chaos.

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1264
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: Siemens Logo

Příspěvek od Dex » 14 kvě 2020, 14:27

OK ;)

Založil jsem "Ostatní platformy", to by mělo myslím pokrýt dost věcí.
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

DavidO
Příspěvky: 959
Registrován: 01 kvě 2013, 21:27

Re: Siemens Logo

Příspěvek od DavidO » 15 kvě 2020, 07:36

Horvac píše:
13 kvě 2020, 21:34
Ahojte,
u zveřejněných článků je uvedeno: Máte-li něco k tématu... bla bla. ale článek nemá svoji sekci. To si ji má každý založit?
Ano (jak už naznačil Dex) :D
A ještě bych dodal, že ani pak se ty odkazy pod články nenavazují sem na fórum automaticky, Defaultně tam je odkaz na fórum jako takové a až když tady vznikne zajímavá diskuse k nějakému konkrétnímu článku, tak ten odkaz v článku na ni navážu (ručně - při tom řídkém množství případů nestálo za strávený čas vyvíjet nějaký automatismus).

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host