1-Wire: rozdílné napětí pro napájení a komunikaci

aladin
Příspěvky: 241
Registrován: 12 kvě 2013, 06:43

Re: 1-Wire: rozdílné napětí pro napájení a komunikaci

Příspěvek od aladin » 17 čer 2020, 20:30

Dex píše:
17 čer 2020, 10:32
Dvakrát měř, jednou řež... ;)
ano, na měření máš voltmetr, a kabel okonektoruješ na konci :D
utp-sign.png
Takhle to budu testovat já. Něco podobného mám teď rozpracované
A 2x UZ mi na jednom UTP fungoval spolehlivě na 20metrů
fischertip.cz, Stavebnice.com, MerkurRobot.cz, KlubTechniku.cz

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1160
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: 1-Wire: rozdílné napětí pro napájení a komunikaci

Příspěvek od Dex » 17 čer 2020, 21:08

Mno vidíš, to jsi mohl prozradit hned na úvod! Holt epidemie robo-autismu stále trvá :lol:
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

aladin
Příspěvky: 241
Registrován: 12 kvě 2013, 06:43

Re: 1-Wire: rozdílné napětí pro napájení a komunikaci

Příspěvek od aladin » 17 čer 2020, 22:45

Dex píše:
17 čer 2020, 21:08
Mno vidíš, to jsi mohl prozradit hned na úvod! Holt epidemie robo-autismu stále trvá :lol:
spíše ti draze placení manageři se brání na něco šahat rukama a jednoduchý obrázek poslat hned v dotazu.
On to přece někdo nakreslí za ně...
Dexi promiň, ale chováš se stejně jak vyčítáš druhým :( -howght-
fischertip.cz, Stavebnice.com, MerkurRobot.cz, KlubTechniku.cz

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1160
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: 1-Wire: rozdílné napětí pro napájení a komunikaci

Příspěvek od Dex » 18 čer 2020, 08:57

aladin píše:
17 čer 2020, 22:45
Dexi promiň, ale chováš se stejně jak vyčítáš druhým :( -howght-
aladine, to mi ale opravdu lichotíš, ovšem zatloukat jako ty fakt neumím. Je zde řada tvých vláken, kde ani po několika stránkách jeden - v rámci utajení - netuší o co ti vlastně jde. Myslím, že můj první příspěvek obsahuje všechny informace a jakmile si fulda řekl o doplnění obrázkem, obratem ho dostal. Stejně tak popis zapojení párů je myslím jasný. Mám obrázky rád, ale náhrada veškerého textu a související představivosti obrázky asi také není řešením.
Hodnota tvého příspěvku s obrázkem není (alespoň pro mne) v tom obrázku, ale v informaci, že jsi už zkoušel zapojit DS čidlo za kroucené páry. To že mne to zajímá ale bylo jasné hned z mého úvodního příspěvku nebo snad ne? Obrázek je to hezký, barevný, o tom žádná, ale jestli jsi ho kreslil jen kvůli mě, tak to jsi opravdu nemusel, zvládl bych si ho docela dobře představit. A jak s tím souvisejí manageři opravdu netuším...
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host