kopie cipu 14M

Odpovědět
nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox » 25 zář 2019, 20:36

Ahoj,
jsem tu novy, tak predem se omlouvam za mozna hloupy dotaz.
Mam Pixace 14M s nahranym programem a potrebuji udelat kopii tohoto cipu.
Jde to? pripadne jak.
diky

jova
Příspěvky: 307
Registrován: 16 pro 2013, 11:40

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od jova » 25 zář 2019, 20:44

Nejde to. Program se dá nahrát pouze z PC do čipu.

nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox » 25 zář 2019, 20:55

A neni nejaka moznost vytahnout"Bitove" cely program?
diky

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1056
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od Dex » 25 zář 2019, 21:46

Ne. A v čem je problém nahrát ten program do jiného čipu?
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox » 25 zář 2019, 21:54

Zdrojak nemam, jedine co mam je ten cip. Pokud odejde, tak nemam nahradu. A program jsem na nej odladoval pred mnoha lety, celkem dlouho to trvalo:_((( ridi nataceni solar panelu.

Uživatelský avatar
Dex
Administrátor
Příspěvky: 1056
Registrován: 16 úno 2013, 14:26

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od Dex » 25 zář 2019, 22:01

Tak to je docela smůla, že není záloha zdrojáků tak důležitého projektu, ale opravdu nevím o tom, že by to šlo.
"all your robots are belong to us"
robodoupe.cz | rxd.cz | codetory.cz

aladin
Příspěvky: 173
Registrován: 12 kvě 2013, 06:43

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od aladin » 26 zář 2019, 09:32

...a co to vlastně dělá? otáčení by neměl být tak složitý problém na napsání znova
MerkurRobot.cz
KlubTechniku.cz
Stavebnice.com

nemox
Příspěvky: 4
Registrován: 25 zář 2019, 17:54

Re: kopie cipu 14M

Příspěvek od nemox » 26 zář 2019, 23:49

Nataci panel dle slunce. Jsou tam ctyri pidi panylky, ktere sleduji pozici a uroven svetla. A u tohoto jsem dost dlouho ladil urovne z tech panylku, aby to slapalo jak ma. Prubnu jeste sosnout data pres pic programator. jinak musim oprasit basic a znovu...

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host