Pole objektů?

Odpovědět
Ferda
Příspěvky: 2
Registrován: 26 čer 2017, 15:17

Pole objektů?

Příspěvek od Ferda » 26 čer 2017, 16:49

Zdravím,

Jak lze stvořit pole objektů?
Pomocí knihovny <servo.h> jsem definoval 6 serv.
Chtěl bych je umístit do pole, aby bylo možné na ně odkazovat indexem.

DavidO
Příspěvky: 274
Registrován: 01 kvě 2013, 21:27

Re: Pole objektů?

Příspěvek od DavidO » 26 čer 2017, 17:03

To je normální práce s objektem + normální práce s polem. Třeba takhle:

Kód: Vybrat vše

Servo vsechnyserva[6];
for(int i=0;i<6;i++)
  vsechnyserva[i].attach(8+i);
Samozřejmě ten for cyklus je jen příklad co s tím můžeš dělat...

Ferda
Příspěvky: 2
Registrován: 26 čer 2017, 15:17

Re: Pole objektů?

Příspěvek od Ferda » 26 čer 2017, 18:02

Jj. Díky, ten první řádek mě vzpamatoval.

Zadůbeně jsem se snažil nejdříve vytvořit pole a potom ho naplnit servy.

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti